10 augustus 2020 Nieuws

Check-up met Kaylie Tammerijn

Het is alweer even geleden dat we Kaylie spraken. We zijn benieuwd hoe het met haar gaat en hoe zij de afgelopen maanden heeft ervaren. We stellen haar daarom weer een paar vragen. Lees je met ons mee?

🎙️ “Hi Kaylie! Hoe is je zomer tot nu toe? Ga je nog op vakantie? Durf je het aan?”
🦸‍♀️”Mijn zomer tot nu toe is goed! We hebben sinds een paar weken een puppy en die zorgt voor veel afleiding. Normaal gesproken is de zomer voor mij ook een mooi seizoen voor de wedstrijden met de paarden, maar helaas lukt dit niet vanwege een blessure bij het paard. Gelukkig mogen we wel weer trainen met voetbal, dus kan ik mijn ei toch een beetje kwijt! In september ga ik samen met mijn vriendin en Sef (de Duitse herder pup) naar Zuid-Limburg om daar lekker tot rust te komen. En als het meezit ga ik ook nog een lang weekend naar mijn moeder die in Portugal woont!”

🎙️“Dat is een luxe, zeg! We duimen dat de grenzen open blijven. Even wat anders. Hoe is het om bij Zenda Support te werken, als vrouw in de IT?”
🦸‍♀️”Ik werk al bijna 3 jaar met veel plezier bij Zenda Support. Het leuke is, dat ik tot op heden nog niet zo goed weet wat ik wil worden “als ik later groot ben”. Toch merk ik dat ik eigenlijk heel goed op mijn plek zit bij Zenda en zie ik veel uitdaging in het werk wat ik nu doe. Ik spreek veel verschillende mensen, met verschillende achtergronden en interesses en ook dat is iets wat ik heel prettig vind.”

🎙️“Klinkt alsof je goed op je plek zit. Van welke taken in jouw werk krijg jij de meeste energie?”
🦸‍♀️“Van afspraken met klanten en prospects krijg ik veel energie. Ik vind het steeds weer een uitdaging om erachter te komen wat mensen belangrijk vinden en doe altijd mijn best om hierin mijn steentje bij te dragen en hierin zoveel als mogelijk tegemoet te komen. Dit resulteert in verschillende dingen. Soms is een “nee” of op een andere manier meedenken ook al voldoende. Het allerleukst is het natuurlijk als blijkt dat je de juiste match tussen opdrachtgever en professional kan maken. Dat is waar je het uiteindelijk voor doet.”

🎙️“Ja, dat is een dankbare taak! En die match is waar het uiteindelijk om draait, he? Naast hard werken, staat plezier ook hoog in het vaandel bij Zenda Support. Wat was het leukste bedrijfsuitje bij Zenda Support en als jij de volgende mag organiseren, wat gaan we dan doen?”
🦸‍♀️“Het samen eten en lasergamen vond ik erg leuk. Ik ben zelf altijd erg fanatiek en de meeste van ons team zijn dat ook, dus we bleven dan ook maar rondrennen in die ruimte. In principe mag iedereen altijd meedenken over onze bedrijfsuitjes, maar als geld geen rol zou spelen, dan zou ik echt een keer met iedereen een weekend ergens naartoe willen, zodat je elkaar nog beter leert kennen.”

🎙️“Dat is een goed idee! Ik geef het door aan Elon. En waar ga je het komende half jaar tijd in steken bij Zenda?”
🦸‍♀️“Eind vorig jaar heb ik de kans gehad om het salesplan voor 2020 te schrijven. Door Corona zijn de verwachtingen en doelen wat bijgesteld. Mijn voornaamste doel voor de rest van dit jaar is leuke opdrachten zoeken voor alle beschikbare kandidaten.”

🎙️“Goed bezig, Kaylie! We zijn blij met jou als collega. Dankjewel voor je tijd en tot gauw!”

Heb jij een vraag aan Kaylie of één van onze andere Zenda helden? Laat het ons weten, dan stellen we hem tijdens een volgende check-up!