21 april 2020 Nieuws

Interview met Kaylie Tammerijn

In dit interview is Kaylie aan de beurt. Ook haar hebben we het hemd van het lijf gevraagd. Lees je mee?

Wie is Kaylie?⁣

Ik ben een spontaan persoon, iemand die ambitieus is en een tikkeltje een controlfreak. Ik ben direct en van no-nonsense. Relevantie is belangrijk voor mij. Ik weet wat ik wil en zal hier ook voor gaan. Ik kan niet tegen onrecht en vermijd het liefst de mensen met een dubbele agenda. Daarnaast ben ik ook wel een beetje eigenwijs, maar kan ik er ook op terugkomen als ik fout zit. ⁣

Wat zijn jouw hobby’s?⁣

Het paardrijden is er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn moeder heeft altijd paarden gehad en vanaf mijn zesde kreeg ik mijn eerste pony. De pony kwam in onze achtertuin te staan. Als klein meisje heb ik dus al gauw leren zorgen voor mijn pony. Daarnaast was ik als klein meisje ook altijd buiten aan het voetballen en basketballen. Sinds kort ben ik weer aan het voetballen in een super leuk team. Daarnaast houd ik ervan om uiteten te gaan, te dansen met vrienden, te reizen met mijn vriendin en heerlijk op de bank te Netflixen. ⁣

En jouw favoriete sport?⁣

Paardrijden! Ik train bijna iedere dag om vervolgens ook op wedstrijden goed te kunnen presteren. De samenwerking tussen mens en dier vind ik het mooiste wat er is. Erg confronterend, maar je krijgt er ook heel veel voor terug. Je bouwt samen een band op die gebaseerd is op vertrouwen. Het paard is als een spiegel, dus als ik een rotdag heb, moet ik niet verwachten dat het paard begrijpt waarom mijn geduld sneller op is. ⁣

Zeg, Kaylie. Heb jij ooit een BN’er ontmoet? Hoe was dat?⁣

Ik weet nog goed dat ik vroeger in Blaricum op de kermis was met mijn vader. Ik ging toen voor het eerst schieten bij de schiettent. Nerveus als ik was, keek ik om me heen en zag ik Marco Borsato naast me staan. Dat was toch wel een bijzonder moment. Nu ik ouder ben, doet het me niet zoveel meer. Het zijn tenslotte net mensen 😉⁣

Waar word jij nou echt gelukkig van?⁣

Ik ben in mijn sas als ik het gevoel heb dat ik doe wat ik leuk vind en een goede balans heb tussen werk, mijn privéleven en leuke dingen doen met vrienden. En als daarbij ook nog het zonnetje schijnt, dan ben ik al helemaal gelukkig. ⁣

Afsluiter: waarom is het zo gaaf om bij Zenda te werken?⁣

Het is gaaf om bij Zenda te werken omdat je hier veel vrijheid hebt om jezelf te ontwikkelen. Ik mag toffe dingen oppakken, bijvoorbeeld het schrijven van salesplannen, onderdeel zijn van de OR en het bedienen van mijn eigen klantenportefeuille. Daarnaast werk ik met heel veel leuke en diverse mensen, wat een dag nooit saai maakt. Je ziet schoolverlaters binnenkomen en zich ontpoppen tot echte IT helden. ⁣

Ben jij benieuwd naar de gezichten achter Zenda Support? Blijf ons dan volgen via Facebook, Instagram en/of LinkedIn!