01 november 2021 Blog

Kennismaking met onze collega Wendy!

Inmiddels is Wendy alweer een paar maanden collega op het hoofdkantoor van Zenda Support. Hoog tijd om eens kennis met haar te maken!

🎙 Hi Wendy! Welkom bij Zenda Support. Inmiddels ben je alweer een tijdje onze collega. We maken daarom graag nader kennis met je. Wat trok jou aan in de vacature bij Zenda? En hoe zijn je eerste maanden gegaan?

Hi, Mijn eerste maanden zijn voorbij gevlogen… nu ben ik natuurlijk in de beste periode begonnen in juli waarin ik ook gelijk in dezelfde maand op vakantie ben geweest, een goede start al zeg ik het zelf 😊. Omdat ik er een aantal jaren uit ben geweest was het wel weer even wennen om weer aan de slag te gaan en daar weer ritme in te vinden zowel in het werk als thuis. Ik was op zoek naar een parttime functie met veel flexibiliteit en tijdens de gesprekken met Zenda bleek dit aan te sluiten op wat ik zocht en mag ik nu onderdeel zijn van een leuk en gezellig team!

🎙 Je hebt een tijd in het buitenland gewoond. Hoe is het om weer in Nederland te wonen? Heb je de behoefte om ooit weer naar het buitenland te gaan, zo ja waar en waarom?

Ik zeg nooit nooit! Ik heb samen met mijn man en twee dochters 6,5 jaar in Amerika gewoond en we hebben daar een super tijd gehad en ik kijk er met veel plezier naar terug. We zeggen nog vaak dat we zo weer terug zouden willen! Toch is het ook wel weer heel fijn om in Nederland te wonen waar je toch de basis van alles kent en ook dichtbij vrienden en familie woont die ik na een paar jaren buitenland wel ben gaan missen. Nu de kinderen nog klein zijn blijven we in Nederland maar wellicht maken we ooit weer eens de stap naar het buitenland, waar dat is de vraag…

🎙 Als je voor 1 dag een andere functie (welke ter wereld dan ook) zou mogen bekleden, wat zou je doen en waarom?

Dan zou ik wel eens in een vliegtuig willen vliegen als piloot. Het lijkt me geweldig om vanuit de cockpit de aarde te zien.  

🎙 Van welke rage of trend hoop je dat die weer terug zal komen? 

Als ik aan een rage denk dan schiet gelijk het woord ‘Flippo’s’ in mij naar boven, haha. Dat was een rage waar ik heel veel mee bezig was toen ik jonger was 😊 Deze rage hoeft niet perse terug te komen hoor, misschien voor mijn dochters dan….

🎙 Op welke vraag zou je het liefst het antwoord weten?

Wat is er allemaal in het universum? Ik vind het super interessant om te weten wat er allemaal nog meer in het heelal is naast de aarde en de planeten die we tot nu toe ontdekt hebben. Waar is het einde en waar en hoe is het allemaal ontstaan? Wij zijn vast niet de enige levende wezens…Op dit onderwerp heb ik wel meer dan 1 vraag waar ik het antwoord op zou willen weten.

🎙 Waar verheug je je het meeste op in de komende 10 jaar?

Ik verheug me erop om weer mooie reizen te kunnen te maken. We hebben in Amerika veel gereisd en gezien en dat zou ik ook graag binnen Europa willen doen. Noorwegen en Zweden staan hoog op de lijst. Dat is ook een van de redenen geweest dat er nu een Camper op de oprit staat, om de vrijheid te hebben qua reizen en te kunnen gaan en staan waar we willen en mooie plekjes te kunnen ontdekken zowel in Nederland als daarbuiten. Ook Australië en New Zealand staan hoog op de lijst om ergens de komende jaren een rondreis te kunnen maken.

Wil je ook onderdeel uitmaken van ons toffe team? Op dit moment zoeken we een recruiter!