08 oktober 2019 Blog

Maak kennis met onze accountmanager Kaylie

“Best lastig voor een controle freak als ik.. Welkom bij mijn werk als accountmanager!”

Vandaag maak je kennis met onze accountmanager Kaylie Tammerijn.

Ik ben een persoon die houdt van gezelligheid, maar ik kan ook erg genieten van rust. Met mijn passie voor de paardensport is dit goed te combineren. Zo ben ik bijna iedere dag na werk te vinden bij de paarden en kan ik alle drukte van de werkdag lekker loslaten. Daarnaast ben ik erg fan van lekker eten en hou ik van het maken van leuke reizen.

Na het afronden van mijn studie eventmanagement had ik geen flauw idee welke kant ik uiteindelijk op wilde. Na een kortstondig avontuur in de uitzendbranche ben ik uiteindelijk, twee jaar geleden, begonnen in de detachering. De detachering was nieuw voor mij en het sales vak overigens ook.

Met het leren van alle IT termen, het leren kennen van onze professionals en het opbouwen van een netwerk in deze branche, kreeg de puzzel langzaam vorm.

Als accountmanager zit ik o.a. bij de sollicitatiegesprekken en zodoende kunnen wij als team gezamenlijk kiezen of een professional bij ons en bij onze opdrachtgevers past. Het fijne aan het werken bij Zenda Support vind ik dan ook dat we erg servicegericht zijn, maar ook niet bang zijn om nee te verkopen als wij niet de juiste match kunnen maken. Hierdoor kan ik mezelf elke dag weer in de spiegel aankijken en hoop ik op deze manier geloofwaardig over te komen bij onze opdrachtgevers.

In deze twee jaar heb ik mezelf als persoon erg veel ontwikkeld, maar ben mij er ook van bewust dat ik me nog steeds enorm aan het ontwikkelen ben. Die kans is er en krijg ik gelukkig ook. Ik heb geleerd dat je bewust moet zijn van het feit dat onderscheiding noodzaak is. Er zijn namelijk veel partijen binnen de detachering, die net zoals wij, support medewerkers detacheren. Ik heb gemerkt dat het erg waardevol is om de mensen binnen ons team beter te leren kennen en dat hier ook ruimte voor is. Hierdoor kan je een betere inschatting maken wat voor soort functies/bedrijven bij ze passen. Hetzelfde geldt voor onze opdrachtgevers; ik kom graag bij hen over de vloer om te horen hoe het gaat en bij te springen indien nodig.
Daarnaast word je er steeds aan herinnerd dat je niet alles onder controle kan hebben. Best lastig voor een controle freak als ik.. Welkom bij mijn werk als accountmanager! Gaandeweg leer je echter steeds beter op alle mogelijke situaties in te spelen. Toch word je er steeds aan herinnerd dat je met mensen werkt en dat maakt het werk nou juist zo leuk!

 

Wil je graag met Kaylie in gesprek om de mogelijkheden voor een samenwerking door te nemen? Neem dan rechtstreeks contact met haar op via 06-27189650